/* This text is in Futura */ .class { font-family: Futura,Trebuchet MS,Arial,sans-serif; }

Petra Kerkhove

Petra Kerkhove is franchisenemer en mastertrainer van Enforce Amsterdam. Zij weet dat het voor haar deelnemers een uitdaging geeft om te weten hoe je goed beweegt. Zij kijkt naar hoe je beweegt, hoeveel je lijf aan kan en zal daarop jouw persoonlijke training aanpassen. Eerst goed bewegen, dan belasten en dan beproeven.

Ze is in 2020 genomineerd voor de titel: Personal Trainer van het jaar in Amsterdam!

Met haar uitgebreide kennis over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, die ze op heeft gedaan in sportmassage, met de opleiding tot Mastertrainer in Ultimate Instability , ENFORCE Mastertrainer en hardlooptrainer, weet ze wat er nodig is om goed te bewegen, en hoe je gemotiveerd blijft (gevolgd door gedisciplineerd) in sporten.

Opleidingen±

* Farmacie, 1994 - 2001, Universiteit Utrecht

* Opleiding tot hardlooptrainer, 2018, Running Holland

* Opleiding Mindful Run / Walk coach, 2018

* Sportmassage en - verzorging, 2018 - 2019, Kollaart Opledingen

* Ultimate Instability - level 1, 2 en 3, Ultimate Instability

* Ultimate Instability module RUN, module Agility

* ENFORCE Academy 2019 - 2020, Enforce

* Fitness trainer, 2019 - 2020, Collective Sports

* SpatVerandert coaching, 2020, Spat Verandert

* Strength & Conditioning Programm Design , 2020 Dutch HDA

* Fitnesstrainer A, 2020 Dutch HDA

* Henselmans PT, 2020

* The Footcollective, opleiding voetentraining

Hardlooptrainer

Zelf meervoudig marathonfinisher, Ultraloopster en gefascineerd door de techniek die achter het goed hardlopen zit, heeft ze vele hardlopers naar prachtige Persoonlijke Records getraind en veel starters blessurevrij hardlopen aangeleerd

Strength & Conditioning

Door het versterken van diverse ketens, wordt de houding beter en zul je snel sterker en fitter worden. Eerst leer je de beweging aan, dan ga je omhoog in belasting. Jouw wensen en doelen staan centraal!

Spat Verandert Coach

GeGecertificeerd Coach in gedrags- en emotieverandering door middel van fysieke training. Waar wil je een verandering zien? Door correcte toepassing van training breek je uit patroneen.

Ultimate Instability Master

Ultimate Instability is een manier om je lichaam bestand te maken tegen veranderingen. Het lichaam is meer dan alleen spieren en botten, het bindweefsel houdt alles bij elkaar en kan door verstoring met bijvoorbeeld de aquabags getriggerd worden om te verbeteren.