Gezocht: 4 hardlopers en 4 fitnessfanaten

30 DAGEN

RESULTAATPROGRAMMA´S

RUN EN / OF BODY

Start: zaterdag 5 december

Eenmalige actie: slechts € 150,=

 • Verbeter je techniek op basis van een individuele analyse
 • Werk aan je houding, de voorwaarden, slimme opbouw
 • Persoonlijk begeleiding door een gecertificeerde Personal Trainer
Schrijf je nu in

Deze 2 programma´s zijn bedoeld voor beginnend en gevorderde sporters die aan hun techniek en opbouw willen werken om blessurevrij te blijven.

Na 30 dagen...

 • Train je efficiënter en merk je resultaat
 • Heb je een betere houding en -techniek 
 • Ben je energieker, fitter en (nog) beter op gewicht
Ja, dit wil ik ook!

Praktische informatie

 • 1x per week samen trainen in het Noorderpark (Run) en in de Gym in West (Body) te Amsterdam
 • 4 zaterdagen in december om 10:00 uur in het Noorderpark park (Run) óf 4 zaterdagen in december in Squash City
 • Persoonlijke begeleiding door een Personal Trainer
 • Praktische tips om verder te kunnen oefenen
 • Groep van maximaal 4 personen
Ik schrijf me in!
Petra Kerkhoven Hardlopen

Peter (32): De training ging weer super. Precies goed in balans. Ik ren sneller, meer gecontroleerd en geniet volop van de veerkrachtige nieuwe hardloopstijl.

Esther (42): Nu bijna een half jaar geleden, maakte ik kennis met Petra en startten we samen aan het volledig herformuleren van mijn loopstijl om zo plezierig blessurevrij te kunnen lopen. Blessures waren iets waar ik al jaren af en aan mee kampte en daar was ik goed klaar mee. Werkelijk alles hebben we de afgelopen maanden aangepakt om mijn loophouding te verbeteren.

Rick (38): Nadat me verteld werd dat ik nooit meer zou kunnen hardlopen, kwam ik in contact met Petra van Enforce Amsterdam. Samen hebben wij het tegendeel bewezen. Ik loop nu 30 minuten pijnvrij en geniet weer volop van het hardlopen!

Aanmelden kan nog:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds